Albire dentara

Despre Beyond II - accelerator profesional de albire dentara

Lansat oficial la IDS 2017,  este un sistem de albire quality ultracompact si prima lampa de albire duala, care permite efectuarea a doua tratamente in paralel. Beyond accelerator profesional foloseste un sistem  power led  de intensitate ridicata ce poate asigura un tratament complet in 30 min, acesta fiind dotat  si cu un sistem de purificare a aerului ce confera siguranta si confortul deplin al pacientilor, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dentare.

 

Tratamentul profesional de albire realizat in cabinet (“in-office bleaching”)

Acest tratatment este mult mai sigur si eficient decat alte solutii sau sfaturi gasite pe internet, deoarece este realizat intr-un mediu controlat de catre medicul stomatolog, care consiliaza si ajuta pacientii sa stabileasca asteptari realiste si sigure pentru dantura acestora, in functie de situatia dentara a fiecaruia, supraveghind  pacientul atat pe  parcursul tratamentului de albire cat si ulterior.

 

Albirea profesionala dentara realizata cu ajutorulu tehnologiei Beyond

Albirea dentara profesionala consta in aplicarea pe suprafata dentara a gelului de albire  care se activeaza printr-o sursa de lumina  foarte intensa, cu o nuanta albastra, oxidand pigmentul dentinei, redand astfel, intr-un timp scurt si cu rezultate uimitoare, albul natural al dintilor. Realizata cu ajutorul tehnologiei superioare BEYOND ce utilizeaza o noua tehnica revolutionara in estetica dentara  pe baza de accelerator de albire dezvoltata de prestigiosul brand in domeniu  din S.U.A, albirea profesionala a dintilor reprezinta cea mai sigura, confortabila, rapida si eficienta metoda de a-ti recapata zambetul  stralucitor si plin de vitalitate.

Premergator albirii dentare profesionale

Este foarte important de precizat faptul ca, premergator fazei de albire, medicul stomatolog trebuie sa efectueze un control minutios pentru a putea stabili starea de sanatate a pacientului, ajutand astfel la stabilirea diagnosticelor, tratarea corecta a afectiunilor existente si  inlaturarea riscurilor ce pot surveni din cauza problemelor medicale netratate. Deasemenea, anterior albirii, se va realiza igienienizarea profesionala a dintilor care consta in: detartraj si periaj profesional, air-flow, fluorizare .


Programare prin formular

Doctor Grigorescu Ioana